Αρχική>Ομορφιά-Αισθητική>Περιποίηση-Αντιγήρανση> Βραδυνή περιποίηση : Τρεις λόγοι για να μην ξεχνάτε την κρέμα νύχτας

Βραδυνή περιποίηση : Τρεις λόγοι για να μην ξεχνάτε την κρέμα νύχτας

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙLike

274

Print article Send to a friend Facebook Twitter

 

 

 

 

Η κρέμα νύχτας είναι για πολλές γυναίκες ένα περιττό έξοδο. Έτσι, επιλέγουν είτε να μην χρησιμοποιούν προϊόν περιποίησης, είτε να βάζουν την κρέμα ημέρας τους και το βράδυ. Κι όμως, η κρέμα νύχτας είναι ένα απαραίτητο, αλλά και αναντικατάστατο προϊόν για πολλούς λόγους. 
 
Α. Οι περισσότερες κρέμες ημέρας έχουν αντηλιακό δείκτη προστασίας (SPF), που επιβαρύνει τη σύνθεσή τους. Όταν οι κρέμες αυτές εφαρμοστούν το βράδυ, η επιδερμίδα δέχεται ένα περιττό, για τη δεδομένη στιγμή, συστατικό.
 
                        
 
Β. Κατά τη διάρκεια του 24ώρου το δέρμα εργάζεται αδιάκοπα, και μόνο τη νύχτα διαθέτει χρόνο για αναζωογόνηση. Μάλιστα, οι ειδικοί θεωρούν πως ανάμεσα στις 12:00 και τις 3:00 είναι οι ώρες που ουσιαστικά το δέρμα ασχολείται με την επανόρθωση, την τροφή και την ξεκούρασή του. Χρησιμοποιώντας το κατάλληλο προϊόν περιποίησης (στην προκειμένη περίπτωση, μια θρεπτική κρέμα νύχτας), δίνετε στην επιδερμίδα μια χείρα βοηθείας πολύτιμη για τη διατήρηση της υγιούς και νεανικής όψης της.
 
Γ. Αν ο λόγος που φοράτε την κρέμα ημέρας και το βράδυ είναι για να μην κάνετε το έξοδο μιας δεύτερης κρέμας, μάλλον ξοδεύετε περισσότερα τελικά, φορώντας μεγαλύτερη ποσότητα από την πρωινή. Τα προϊόντα νύχτας είναι συνήθως πιο πλούσια σε σύνθεση, οπότε μικρότερη ποσότητα καλύπτει εξίσου αποτελεσματικά.
 
 
   
 Νέα σχετικά  προιόντα :    CERA di CUPRA:  Θρεπτική - Ανανεωτική κρέμα νύκτας 
 
 
 

 

S

 

 

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙLike

274

Print article Send to a friend Facebook Twitter

Δεν συλλέγουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα εκτός εάν εσείς επιθυμείτε να μας στείλετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email)
για εγγραφή στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter)