Αρχική>Ομορφιά-Αισθητική>Περιποίηση-Αντιγήρανση> Το πρόσωπό μας: Υγιές δέρμα στις χαμηλές θερμοκρασίες

Το πρόσωπό μας: Υγιές δέρμα στις χαμηλές θερμοκρασίες

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙLike

416

Print article Send to a friend Facebook Twitter
 
 
 
 
 
 
 
 
Όπως ακριβώς προσαρμόζετε τη διατροφή σας ανάλογα με τις εποχές, το ίδιο (θα πρέπει να) συμβαίνει και με την περιποίηση του προσώπου. Και όπως δεν θα σκεφτόσασταν τη φασολάδα ως το ιδανικό πιάτο για τον Αύγουστο, έτσι και κάποια προϊόντα καλό είναι να αντικαθίστανται ή να βγαίνουν από το πρόγραμμα όταν επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες.
 
Καθαρισμός: Εκτός από το αυτονόητο -δεν τον παραλείπουμε ούτε τον κάνουμε βιαστικά και επιφανειακά-, είναι εξίσου σημαντικό να τον αλλάζουμε, όταν η θερμοκρασία πέφτει. Ντεμακιγιάζ και καθαριστικά σε μορφή κρέμας ή παχύρρευστου γαλακτώματος, αλλά και προϊόντα σε μορφή ελαίου για τις ξηρές επιδερμίδες θα κάνουν τη διαδικασία πιο απολαυστική και θα αφήνουν το δέρμα ενυδατωμένο, χωρίς να τραβάει.
 
 
Peeling: Αν και η περίοδος, λόγω χαμηλής ηλιοφάνειας, είναι ιδανική για τα διάφορα peelings που γίνονται στο ιατρείο (χημικά, με οξέα κλπ), εντούτοις, καλό είναι να είστε προσεκτικές με τα προϊόντα οικιακής χρήσης (κρέμες απολέπισης με κόκκους, με μικροκρυστάλλους κλπ), τα οποία κάνουν μηχανική απολέπιση. Αραιώστε τη χρήση τους, ειδικά αν το δέρμα σας «τραβάει» περισσότερο από ότι συνήθως, μην παραλείπετε τη χρήση μιας πλούσιας κρέμας μετά την εφαρμογή, ενώ σε περιόδους έντονου ψύχους, διακόψτε τα για ένα διάστημα. Τέλος, αν προγραμματίσετε peeling σε δερματολόγο, ακολουθήστε σχολαστικά τις οδηγίες που θα σας δώσει για την περιποίηση του δέρματος μετά από κάθε εφαρμογή.
 
Πλούσια ενυδάτωση: Ποτέ δεν είναι αρκετή, και ειδικά το χειμώνα, που οι χαμηλές θερμοκρασίες αφυδατώνουν περισσότερο κι από τον καύσωνα. Βάλτε στο πρόγραμμα μάσκες ενυδάτωσης, ένα ενυδατικό σέρουμ για ενίσχυση της κρέμας περιποίησης, αλλά και μια κρέμα με πιο πλούσια υφή από αυτήν που συνήθως επιλέγετε.
 
                 Γνωρίζετε την απόλυτη γυναικεία φροντίδα;
 
                 Νέα κρέμα χεριών CERA di CUPRA Plus :  Η απόλυτη φυσική προστασία τώρα στα ...χέρια μας.
 
                    
 
 
 

 

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙLike

416

Print article Send to a friend Facebook Twitter

Δεν συλλέγουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα εκτός εάν εσείς επιθυμείτε να μας στείλετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email)
για εγγραφή στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter)