Αρχική>Ομορφιά-Αισθητική>Περιποίηση-Αντιγήρανση> Φορέστε σωστά το κόκκινο κραγιόν

Φορέστε σωστά το κόκκινο κραγιόν

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙLike

407

Print article Send to a friend Facebook Twitter
 
 
 
 
 
 
Το κόκκινο κραγιόν είναι ίσως το πιο εμβληματικό κομμάτι του μακιγιάζ, η πλέον διαχρονική δήλωση θηλυκότητας, το χρώμα που αγοράζεται περισσότερο από κάθε άλλο. Κι όμως, πολλές γυναίκες δεν το φορούν σωστά. Προσέξτε τις λεπτομέρειες που ακολουθούν, φορέστε το κόκκινο κραγιόν σας και εντυπωσιάστε.
 
*Το κόκκινο κραγιόν –όπως όλα τα έντονα χρώματα (φούξια, πορτοκαλί κλπ)- δεν φοριέται με σκασμένα χείλη. Αν πρέπει οπωσδήποτε να το φορέσετε, αλλά τα χείλη σας δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, φορέστε μια λεπτή στρώση από ένα ενυδατικό-θρεπτικό lip balm για τουλάχιστον 1 ώρα πριν βάλετε το κραγιόν (αν μπορείτε, φορέστε το balm ως θεραπεία από το προηγούμενο βράδυ).
 
                
                             
 
*Ειδικά με το κόκκινο κραγιόν, προτιμάτε να φοράτε πάντα μολύβι χειλιών, το οποίο πρέπει να είναι ίδια απόχρωση του κραγιόν, και να ακολουθεί το σχήμα των χειλιών σας. Πιο σκούρο μολύβι, φορεμένο έξω από τη φυσική σας γραμμή σπάνια δείχνει κομψό και μόνο σε φυσικές αποχρώσεις (μπεζ, ροζέ κλπ). Στο κόκκινο κραγιόν, το αντίστοιχο αποτέλεσμα είναι πολύ κακόγουστο.
 
*Μην το παρακάνετε με την ποσότητα. Απλώστε χρώμα, κατά προτίμηση με πινελάκι, και στη συνέχεια ταμπονάρετε ελαφρά με χαρτομάντηλο. Τέλος, πριν βγείτε από το σπίτι, χαμογελάστε! Με μια καθαρή άκρη από το χαρτομάντηλο, αφαιρέστε προσεκτικά το περιττό κραγιόν που μένει στην εσωτερική πλευρά των χειλιών και αφήνει λεκέδες στα δόντια.
 
   
Δείτε περισσότερα σχετικά άρθρα  :    Περιποίηση - Αντιγήρανση
 
                                                                    Αισθητική Δερματολογία
  
 

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙLike

407

Print article Send to a friend Facebook Twitter

Δεν συλλέγουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα εκτός εάν εσείς επιθυμείτε να μας στείλετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email)
για εγγραφή στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter)